(+45) 40 87 77 04
Giv os et kald

Tilstandsrapporter

Nimskov ApS har mange års erfaring med udarbejdelse af tilstandsrapporter.

En Tilstandsrapport vil være en god ide at få udarbejdet når du skal sælge dit hus eller sommerhus, og dermed blive fritaget for normale 20-årige ansvar for skjulte skader da tilstandsrapporten er et krav for, at der kan tegnes en ejerskifteforsikring.

En tilstandsrapport er en samlet vurdering af bygningens synlige skader, der nedsætter bygningens funktion eller værdi. Tilstandsrapporten kortlægger samtidig tegn på skader eller forhold, der med tiden kan udvikle sig til en skade. Målet med rapporten er at vurdere bygningens stand i forhold til intakte bygninger på samme alder.

Tilstandsrapporten er ikke lovpligtig, men er en slags deklaration på boligen, som kan minimere risikoen for ubelejlige overraskelser for både sælger og køber – før og efter hushandelen.

Vi kan tilbyde at udarbejdelse af tilstandsrapporter i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland til meget konkurrence dygtige priser.

Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper dig videre med dit projekt og rådgiver dig om hele processen. Du kan altid kontakte os for en uforpligtende snak, husk det koster ikke noget at spørge.

Kontakt os på tlf. 40 87 77 04 eller e-mail michael@nimskov-aps.dk.