Hero billede

Tilstandsrapporter

Nimskov ApS har mange års erfaring med udarbejdelse af tilstandsrapporter.

En Tilstandsrapport vil være en god ide at få udarbejdet når du skal sælge dit hus eller sommerhus, og dermed blive fritaget for normale 20-årige ansvar for skjulte skader da tilstandsrapporten er et krav for, at der kan tegnes en ejerskifteforsikring.

En tilstandsrapport er en samlet vurdering af bygningens synlige skader, der nedsætter bygningens funktion eller værdi. Tilstandsrapporten kortlægger samtidig tegn på skader eller forhold, der med tiden kan udvikle sig til en skade. Målet med rapporten er at vurdere bygningens stand i forhold til intakte bygninger på samme alder.

Tilstandsrapporten er ikke lovpligtig, men er en slags deklaration på boligen, som kan minimere risikoen for ubelejlige overraskelser for både sælger og køber – før og efter hushandelen.

Vi kan tilbyde at udarbejdelse af tilstandsrapporter i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland til meget konkurrence dygtige priser.

 

 

Forsikring CNA/Hardy police BBS0036, tlf 33131533, dækker i Danmark

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Nimskov & Co må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere